10 & 11 aug. 2024

Bongerd, Heerlen

Enjaku Yoyo (jp)

Zo. 11 aug - Second Stage

Heb je je ooit afgevraagd hoe het huwelijk tussen tapgitaar en EDM zou klinken? Misschien wat oosterse vibes in de mix gooien? Je antwoord zou wel eens kunnen komen in de vorm van ENJAKU YOYO! Een dynamisch duo rechtstreeks uit Japan.

ENJAKU YOYO betekent “vrolijke, zelfverzekerde vogeltjes”. Dat is een vibe. En dat is precies de vibe die Jun (toetsen en zang) en Koko (leadgitaar) op het podium willen brengen. Verwacht een dynamische mix van math-rock en duistere techno; een zware en rechte kick vergezeld van mysterieuze vocalen, intense riffs en een krachtige energie die het publiek bijna dwingt om op en neer te stuiteren. Inderdaad, als een jojo!

Hoewel Jun en Koko een nieuwe start maken in Europa, schrijven, componeren en treden ze al bijna 15 jaar op in Japan. In deze periode hebben ze de compositie en tekst geschreven van “Zettai Reido θ Novatic”, een openingsthema van de populaire mecha anime “Macross Delta”. Naast het feit dat de show zelf een grote hit is, heeft het nummer zelf meer dan 10 miljoen views gehad op het YouTube-kanaal van Studio Flying Dog.

ENJAKU YOYO is klaar om hun vleugels uit te slaan en vol vertrouwen en plezier door heel Europa op te treden! Ben jij er klaar voor om met ze mee te doen? Kijk op de “Shows” pagina om uit te vinden wanneer ENJAKU YOYO optreedt in een zaal bij jou in de buurt. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Back to top