10 & 11 aug. 2024

Bongerd, Heerlen

The Carpenter & Company

Za. 10 aug - Second Stage

31 Mei brengt the Carpenter zijn eerste album ”Salvation” uit! In 2023 debuteerde the Carpenter als een raket, met een groot aantal shows en een nominatie voor Song van het Jaar door Pop in Limburg komt the Carpenter laten zien wat hij nog meer voor ons in petto heeft.

The Carpenter, ook wel bekend als Mike, is een singer-songwriter met invloeden van folk, country en pop. Met zijn singles “Carolina,” “Wake Me Up” en “Eight Mountains High” wist hij zichzelf in 2023 op de muzikale kaart te zetten. Met de release van zijn debuutalbum “Salvation” in 2024 breidt hij zijn muzikale horizon steeds verder uit.

Mike, geïnspireerd door artiesten als Jackson Browne, Bob Dylan, Neil Young en John Mayer, ontwikkelde al op jonge leeftijd een liefde voor muziek. Hij neuriede al snel mee met alle nummers die hij hoorde tijdens autoritjes op de achterbank van zijn vaders truck. Zijn inspiratie haalt Mike uit zijn dagelijks leven en hij schrijft over de hoogte- en dieptepunten die het leven hem heeft gebracht.

Op het podium deelt Mike zijn verhalen solo of samen met zijn mede-muzikant Teun Mens, waarbij ze akoestische klanken gebruiken om het publiek mee te nemen in het verhaal van Mikes leven.

Back to top