10 & 11 aug. 2024

Bongerd, Heerlen

Zen Link

Zo. 11 aug - Mainstage

Zen Link is de indie pop-rockband van frontman en songwriter Chris Link, die zijn oorsprong vindt in een belofte die hij deed aan zijn zoontje Zen toen hij moest beslissen over diens lot.

Chris, eerder actief als o.a. Chris LeMay tot 2011 (EMI, 3FM Serious Talent, en TMF Kweekvijver Talent), raakte lange tijd de urgente behoefte kwijt om muziek te schrijven. Na het overlijden van zijn zoontje vond er omwenteling plaats die niet alleen een nieuwe betekenis aan het creëren van muziek gaf, maar ook een veel mooiere essentie en diepere laag. Iedere melodie en zin die nu geschreven wordt is met zijn zoontje Zen verweven. Een muzikaal pad die Chris anders zelf nooit bewandeld zou hebben.

‘The Story Ain’t Over Yet’ markeert het begin van dit nieuwe hoofdstuk, welke al te horen was op Radio2 en 3FM, gemixt door Cenzo Townshend (bekend van o.a. Sam Fender, Snow Patrol, Nothing but Thieves) en gemastered door Robin Schmidt (o.a. the 1975). Het bijzondere verhaal wordt begeleid door een mini-docu.

Formaat hoofdnavigatie wijzigen Geverifieerde artiest 1.664 luisteraars per maand Populair Populaire releases Met Zen Link Playlists van de artiest Informatie Bedrijf Info Vacatures For the Record Community's Artiestenservices Ontwikkelaars Reclame Investeerders Leveranciers Handige links Ondersteuning Gratis mobiele app Spotify-abonnementen Premium Individual Premium Duo Premium Family Premium Student Spotify Free © 2024 Spotify AB Formaat hoofdnavigatie wijzigen Artiest embedden Kleur: Grootte: × Door een Spotify-player op je site te embedden, ga je akkoord met de Spotify's Developer Terms en de regels van het Spotify-platform Code weergeven
Back to top