12&13 aug. 2023

Bongerd, Heerlen

Robin Kester

Zo. 13 aug - Mainstage
18:15 - 19:00

Met een eigenzinnige mix van pop, elektronische muziek en psychedelica schrijft de Nederlandse artiest, songwriter en producer Robin Kester muziek vol donkere hypnotiserende spanningsbogen. Omdat ze als kind veel van stad naar stad trok, gaan haar liedjes vaak over vroegere indrukken en dwalende reflecties, vaak geïnspireerd door specifieke momenten en landschappen.

Robin Kester trekt brede aandacht met haar mini-album This Is Not A Democracy – met airplay van BBC 6 Music, KCRW en KEXP – en heeft Kester podia in binnen en buitenland gestaag veroverd. In 2022 speelt Kester met haar band meerdere shows op SXSW en gaan de singles ‘Leave Now’ en ‘Cat 13’ beide in première in de ochtendshow van Lauren Laverne op BBC Radio 6 Music. In 2023 releast Robin Kester haar debuutalbum Honeycomb Shades, geproduceerd door Robin Kester en Marien Dorleijn (Moss).

Na indruk te hebben gemaakt op festivals als Noorderslag en bevestigd te zijn voor onder andere Pinkpop, doet Robin in augustus Booch? aan. Niet te missen voor elke muziekliefhebber!

Back to top