10 & 11 aug. 2024

Bongerd, Heerlen

Sponsor worden

Op 10 en 11 augustus vindt Booch? weer plaats in het centrum van Heerlen. Na de succesvolle herintroductie in 2023 pakken we dit jaar door! Met heel veel muziek van bijvoorbeeld de bekende Nederlandse act Prins S. en De Geit, internationale hiphop van Joey Valence & Brae en héél veel talentvolle muziek acts uit Parkstad. Daarnaast gaan we de samenwerking aan met diverse lokale initiatieven om een uitroepteken te zetten achter jonge creatieve Heerlenaren binnen de popcultuur. Denk daarbij aan een ontwerper als Tears, jonge ondernemers op het gebied van 3D-print, kleding en kunst die actief zijn binnen Outpoet. Samen laten we zien hoeveel talent er in Heerlen aanwezig is!

Om sponsoren iets extra’s te bieden richten we dit jaar een VIP-deck op 3 meter hoogte met perfect zicht op de Main Stage. Brasserie Mijn Streek zorgt er hier voor dat het aan u niks zal ontbreken. Daarbij presenteren The Tribute Agency én de Nieuwe Nor op de vooravond van Booch? een exclusief open air concert van A*Fever, de beste en bekendste ABBA-tribute van Nederland. Als onderdeel van het sponsorpakket mogen we u hier ook voor uitnodigen.

We hebben een drietal sponsorpakketten samengesteld. Daarnaast hebben we ruimte voor een viertal hoofdsponsoren met een op maat gemaakt pakket (vanaf € 2500,-) beschikbaar. Denk hierbij aan: de naamgeving van de Main Stage, Talent Stage, het VIP-deck en de t-shirts-sponsor. Heeft u hierin interesse, neem dan contact op met Kees van den Berg via sponsor@booch.nl.

Wil je alvast een voorproefje?

Check dan de aftermovie!

Ik wil een bijdrage leveren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik ben geinteresseerd in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back to top